top of page

e-selera.com adalah platform komuniti yang lahir dari visi untuk membantu mereka yang pendapatan dan penghidupannya terjejas oleh pandemi COVID-19 dan Perintah Kawalan Pergerakan (PKP).

 

Sebilangan orang telah berubah menjadi pengusaha rumahan yang memasak masakan asli tempatan yang lazat dari setiap pelosok Malaysia (dan dunia!) Atau menjual produk segar dengan harapan mempunyai saluran pendapatan alternatif. Sementara beberapa yang lain telah mencuba dalam budaya etnik mereka sendiri untuk memilih kraf tangan yang unik dan dibuat mengikut pesanan.

 

e-selera.com berupaya menyediakan jalan bagi vendor kecil ini untuk menjangkau dan berhubung dengan pelanggan sambil menawarkan kepada semua orang, platform yang mudah untuk pelbagai keperluan anda. Nikmati ciptaan buatan sendiri yang enak atau beli beberapa barangan runcit anda sambil membantu pengusaha muda, baru! Atau cari hadiah yang sempurna untuk seseorang yang istimewa!

 

Mari, melayari e-selera.com. Yang paling penting, setiap pembelian yang anda buat di platform ini akan memberi perbezaan dalam kehidupan seseorang.

 

Terima kasih kerana bekerjasama dengan kami.Tuhan memberkati!
 

bottom of page